Pitkään olen pysytellyt pienessä mittakaavassa, nukkekodeissa ja barbeissa. Siinä sivussa olen silti katsellut myös isompia nukkeja, lähinnä Tonnerin Tyler-nukkea. Muut kuin Barbiet ovat olleet ulottumattomissa a) hinnan ja b) luottokortittomuuteni takia. Nykyään taloudesta löytyvä luottokortti ja kesän hyvin pienet menot suhteutettuna tuloihin ovat luoneet otollisen tilaisuuden. Eilen olin hurjalla tuulella ja tilasin yhdellä rysäyksellä Tonnerin Cinderellan (Tylerin kroppa) ja American Model- nuken.
Cinderella eli Tyler on 16-tuumainen ja AM 22-tuumainen. Melko isoja nukkeja siis, Barbie on 11,5 tuumaa. AM:n kroppa on suurennos Tylerista, kaavojen teon kanssa pääsee siis helpolla, sen kuin suurentelee kopiokoneella ja vähän trimmailee tarvittaessa.

Jännityksellä odotan milloin nuket toimitetaan, American modelin kohdalla luki että toimitetaan myöhään elokuussa ja Cinderella syyskuussa, olivat tällaisia ennakkotilaustyyppisiä juttuja. Saa nähdä tulevatko samassa paketissa vai erikseen. Vähän kuin joulua odottaisi...