Varastoissa olisi jos jonkinlaista tilkkua, mutta koskaan ei juuri sitä väriä mitä kaipaisi. Tällä hetkellä kun tarvis olisi tummille, maanläheisille väreille ja samettimaisille pinnoille - niin kas kummaa, varastot pursuavat pastellisia satiineja, noin kärjistettynä. Hankala homma, kun nukenvaateompeluksia aloitellessani hankin kankaita silmällä pitäen sitä, mikä sopisi noille isoille nukeille (eli noin 42 senttisille) ja nyt olen enemmänkin ommellut Barbien vaatteita. Nukenvaatteet ovat tyttömäisiä, joten hempeille pastelleille kyllä olisi kysyntää, mikäli tekisin niitä, mutta jostain syystä se tökkii. Lieneekö syynä viimeisin ompelus joka vastusti ihan tarpeeksi. Tasan ei käy onnenlahjat.

Taidan perkata tilkkujani ja lahjoittaa niitä eteenpäin, osa on kerta kaikkiaan sellaisia juttuja joita en saa käytettyä. "Uran" alkumetreillä en vielä tajunnut kunnolla sitä, millaisia materiaaleja on järkevää käyttää, joten tulin ostaneeksi mm. valoverhokankaita sisältäviä tilkkupusseja. Hermot siinä menee jos niistä yrittää jotain saada aikaan.

No, kai sitä täytyy jotain penkoa tuolta mukaansa, kolmen junalla olemme menossa ja sitä ennen pitäisi olla pakattuna viihdykettä (lue: kaavoja, kangasta, lankaa) mukaan.

Tein muuten eilen huomion etten osaa enää katsoa televisiota ilman että käsilläni on jotain tekemistä, kuten ompelutyö. Sitten vasta saatoin kunnolla keskittyä C.S.I.:n katsomiseen, kun käsissäni oli pari samettipalaa ja neula harsinlankoineen. Pitäisikö huolestua? (Ei, vaan katsoa paaaljon enemmän TV:tä niin saisi paaaljon valmista aikaan. Tietenkin.)