Eilen illalla tein pikaisesti vähän vaatteita. Tajusin että eihän näillä nukkeraukoilla ole kuin iltapukuja ja muuta "epäkäytännöllistä", ja päätin ryhtyä korjaamaan puutetta pikaisesti. Ensimmäinen yöasu valmistui:

205889410.jpg205889412.jpg
Materiaali on lakanakankaan oloinen puuvilla ja pitsi. Yläosa on tuubimainen, ja se on poimutettu kumilangan avulla . Tossut ovat samaa kangasta, pohjassa myös pahvia.

205889409.jpg205889414.jpg
Nukkumaan mennessä täytyy tietysti olla unikaveri! Nalle on lainassa nukkekodista, ostettu aikoinaan Tampereelta Nukkelasta. Ja tossut jalassa on huomattavasti mukavampi tassutella. Tossut ovat sikäli kesken, että olen kadottanut jonnekin Sannalta saamani pörhöisen langan, josta oli tarkoitus tehdä vielä tupsut noihin. Kyllä se lanka jossain on, siivous vain tuppaa laittamaan tavaroita vähän kadoksiin... Nukke on "lättäjalkainen" California Girl, jolle sopivat tuollaiset tohvelimallin jalkineet oikein hyvin.

Nuken rinnassa olevat tähdet ovat tarroja, liimasin ne tuohon huvikseni kun sopivat jotenkin nuken väreihin. Kuvista tuli taas hieman hämäriä, mutta ehkä se ei näin makuuhuonetunnelmissa häiritse...