Eilen oli luentovapaa päivä, joten kävin piipahtamassa kaupungilla. Kirpparikierros ei tuottanut toivottua tulosta, mutta yhden löydön sentään tein:

193149175.jpg
Hattu on tismalleen sopiva Barbien päähän, joten se päätyy tuonne rekvisiittalaatikkoon. Nauha ja kukka saattavat mennä vaihtoon, en ole vielä päättänyt. Ai niin, hintaa tuolla oli 40cent, joten ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi. Vähän huvitti mennä tuon Suuren Ostoksen kanssa kassalle.

Bussia odotellessa aikaa jäi vielä sen verran, että päätin pistäytyä kadun toisella puolella olevan Stockmannin leluosastolla. Olin jo menettänyt toivon siitä, että kaupoista löytyisi Barbien kenkäpakkauksia, joten en ollut uskoa silmiäni kun näin jopa kaksi erilaista settiä, hintaan 3,90e. Molemmissa oli jotain muotikenkiä, toiset olivat lähinnä tennarilinjaa, joten ostin sitten sen sandaalisetin. Väriltään ne ovat välillä viininpunainen – limenvihreä, eivät siis mitenkään silmäähivelevän kauniita, mutta ehkä niitä voisi petrata maalilla. Jännä nähdä pysyykö tuommoinen askartelumaali. Pienoismallimaali ainakin pysyy, niitä olisi useampiakin sävyjä jemmassa.

Edelleen otan kuitenkin vastaan vinkkejä kengistä (kaikki muut paitsi huuto.net huomioidaan).

Alan olla jo niin epätoivoinen kun ei perusmallin korkokenkää löydy, että harkitsen muotin tekemistä yhdestä omistamastani parista. Ei se voi mennä pahemmin kuin pieleen, eihän?