Muutto on saatu melkein loppuun. Tavaraa on nyt kahdessa paikassa, joilla on välimatkaa 400km, ja pikku hiljaa olen huomannut mitä kaikkea onkaan juuri siellä väärässä osoitteessa. Muiden mukana siellä on pakki, jossa enin osa ompelulangoistani. Mielestäni pakkasin sen autoon kun lähdettiin, mutta nyt sitä ei löydy mistään, joten kai se siellä Tampereella sitten on. Harmillista. Ompelukori onneksi tuli mukaan, joten jotain neula-lanka-sektorilta löytyy jos tarvitsee. Olisin kyllä tarvinnut enemmän sitä pakkia... Leikkasin juuri kappaleet chemiseen ja suunnittelin ompelevani sen kasaan tänä iltana. Ei sitten ommella kun ei ole valkoista ompelulankaa. Hmm, tulipa muuten yhtäkkiä mieleen että tuossa vastapäätä on kylän kauppa josta varmaan löytyisi jotain perusompelutarvikkeita, ja eiköhän valkoinen lanka ole juuri sellainen... saa nähdä josko tylsistyn niin että menen hakemaan sitä. Yhden chemisen kyllä jo ompelin, ja siitä tuli oikein mainio, mutta himpun verran liian suuri oikeaan käyttötarkoitukseensa, joten se päätyi yöpaidaksi ja nyt yritän tehdä pienempää.

Pakin lisäksi toisessa asunnossa ovat myös kaikki Barbiet ja puolet niille piirretyistä kaavoista, ja nyt olisi niin hyvin aikaa näpräillä kaikkea, tai ainakin oletan niin; huomenna kun työt alkavat se julma totuus sitten paljastuu... Jotain kaavoja tuolta löytyi, muistaakseni noiden pitäisi olla istuviksi piirrettyjä eli periaatteessa pitäisi tulla sopivia jos tekisi sovittamatta. Kai tässä kohta pitää jotain tehdä, T lähti kahdeltatoista ajamaan kohti Tamperetta ja minä olen jo nyt tylsistyä hengiltä, varsinkin kun kaikki kirjani ovat Tampereella eikä tämä kone ole yhteistyökykyinen vaan jumiutuu tuon tuosta, joten nettihaahuilukaan ei ota onnistuakseen. *valitusvalitus* Oikeasti kaikki on ihan hyvin, jos vertaa vaikka pohjoiskorealaiseen orpolapseen. Niin kerta.

Yhtenä "rojektina" tuolla on lasten sateenvarjo, jonka ostin Halpa-Hallista hintaan 0.90e, ja josta seuraavaksi riivin kankaat pois, piirrän niistä kaavat ja korvaan ne toisenlaisilla. Alkuperäinen kangas on jotain räikeänpinkkiä nylonia, ja tarkoitus on laittaa tilalle pitsikangasta - tehdä siis päivänvarjo. Ruotien päät on suojattu kankaan sävyyn sopivilla pinkeillä muovinutikoilla, samoin kuin varjon kärki, niitä voisi kokeilla maalata spray-maalilla vaikka valkoiseksi. Pohdinnassa on vielä mitä teen kädensijalle; yritänkö irrottaa sen ja korvata puisella nupilla vai mitä. Nähtäväksi jää milloin saan käsiini pitsiä tuon tekemiseen; tässä olisi kirppari ihan liki mutta aukioloajat vähän huonot työssäkäynnin valossa.