Eikä edes ole yksi asia joka on poikkipäin, vaan niitä on useampia. Korsettiin mahtuisi minua suurempi otus heittämällä - on onneksi vasta 1. lakanaversio, joten voi korjata. Mutta silti. Barbien vaatekaavat tuottavat harmaita hiuksia, kun en löydä mistään varmuutta siihen onko niissä saumanvarat mukana vai ei. Kokeilukappaleet kyllä antaisivat ymmärtää että saumanvarat on piirretty kaavaan, mutta jotkut kohdat taas kaipaisivat lisää kangasta. Argh. Puhumattakaan siitä että kämppä on kuin hävityksenkauhistus (no joo, oikeasti vain eteinen pitäisi siivota) ja joulu on tulossa ja minä olen niin epäjouluihminen kuin olla ja saattaa. Minusta kaikkein mukavin tapa suoriutua noista pakollisista pyhistä on tällainen taktiikka:

1. viikkoa ennen joulua kyörätään kirjastosta jättikasa luettuja ja lukemattomia romaaneja (luettuja siksi, että jos lukemattomat osoittautuvat tylsiksi tai huonoiksi, voi turvautua vanhoihin tuttuihin)
2. pari päivää ennen jouluaattoa mennään ruokakauppaan klo 20.30, ostetaan vähän jouluruokaa ja pari konvehtirasiaa
3. linnoittaudutaan kotiin edellämainittujen kanssa eikä kylästellä missään pyhien aikaan

Valitettavasti tämä ei toteudu tänäkään jouluna, vaan vietämme joulun miehen kotikotona. 80% todennäköisyydellä siellä on myös miehen eno sekä veli perheineen (vaimo + tytöt 14,12 ja 7v). Joukossa pyörii myös kaksi kissaa. Veikkaan kyllä että ne pakenevat ensimmäisen tunnin jälkeen pihalle. Voisinpa minäkin tehdä saman.

No, ei kai tässä auta kuin kaivella kamera esille. Sain viikonloppuna jotain järkevää siitä loimusametista. Tehdään siitä ihan oma postaus tässä myöhemmin.