Viikonloppuna anoppilassa tylsyyden torjumiseksi näpertelin lisää hepeneosastolle. Näissä ei kauan mene. Tällä kertaa vuorossa oli mustaa somistetta ja jotain ihan uuttakin.

196289472.jpg
Koko setti. Tällä kertaa ylitin suunnitelmani, ja tein settiin myös stay-up-sukat. Löysin netistä kaavat sukkahousuihin, ja tein niistä sitten pitkät sukat.

196289463.jpg
Yläosa. Yläosa on hiukan erilainen kuin aikaisemmassa setissä: tässä tuo satiininauha menee myös etukappaleen alareunaa, aiemmassa setissä se on ommeltu kiinni kuppien takaosaan. Satiininauha on 3mm levyistä, en ole onnistunut vielä löytämään mustaa 2mm leveänä. (Tai pitäisikö sanoa kapeana.)

196289474.jpg
Pöksyt. Alaosa on samanlainen kuin aikaisemmassa setissä, vain rusetti on erivärinen. Sukkien yläosa näkyy tässä kuvassa muuten hyvin. Ja tällä nukella on ne muoviin prässätyt "pikkuhousut", se on se kummallinen juttu joka pilkottaa pöksyjen vyötärön yläpuolelta.

196289470.jpg
Sukat. Sukat on ommeltu pienisilmäisestä ns. huntutyllistä, joka on yllättävän joustavaa, kun sitä venyttelee. Yläreunan somisteet ovat mustaa pitsiä. Harmittaa vain se, että en ole löytänyt puhtaanvalkoista huntutylliä, ainoastaan kermanvalkoista. No, ei se nyt hirveästi erotu.

Sukissa on takana sauma, josta on edelleen saumanvarat kaventamatta, joten ei siis kuvaa siitä (saumanvarat näyttävät todella pahoilta). Sukat on hiukan hankala saada puetuksi nukelle, sillä tylli tarttuu kuin mikäkin tuohon nuken muoviin. Barbien jalathan ovat sellaista hieman kumimaista ja nahkeaa muovia. Harkitsin talkkia avuksi.

Semmoisia tällä kertaa. Aiemmin selitetty iltapuku on yhä vaiheessa, mutta eiköhän sekin valmistune lähipäivinä. Kirjailu ja jotain muuta pientä uupuu vielä. Niin, ja kommentit olisivat mieluisia näistäkin näperryksistä.