On tässä vierähtänyt tovi jos toinenkin ilman että olen tehnyt mitään. Tai no tehnyt ja tehnyt, lukenut tentteihin ja vääntänyt harkkatöitä silmät kierossa. Että tehty kyllä on, mutta ei mitään aiheeseen liittyvää.

Maanantaina on ollut pari luentovapaata tuntia keskellä päivää, joten olen ottanut tavaksi piipahtaa kaupungilla katselemassa. Eilen sitten eksyin Stockmannille, hortoilin leluosastolle - ja sinne oli tullut ihana pakkaus Barbien peruskorkokenkiä. Koska arvelin ettei 3,90e hintainen ostos vie minua sentään vararikkoon, ostin sen. Nyt on kuvausrekvisiittaa hetkeksi. Korujen tekoon pitäisi panostaa myös, mutta se tapahtunee vasta joululomalla, on sellainen tentti&harkkatyöeräpäiväsuma tulossa ettei paremmasta väliä. Joululomalla sitten nollataan näpertämällä.

Aivan, ja näin sitä eksytään aiheesta. Stockalla käydessäni katsastin myös lehtihyllyjä, lähinnä tutkin löytyykö ulkomaankielisiä ompeluun keskittyviä lehtiä, ja siinä sitten bongasin Modan. Hetken mielijohteesta selasin sen läpi, ja hämmästyin. Minullahan on ollut ihan väärä kuva lehdestä. Etenkin niiden kokojen suhteen. Sieltähän löytyi yli kokoa 40 olevia vaatteita, ja vieläpä hyvän näköisiä. Ei juma, olen narissut ihan turhaan nämä viime kuukaudet hyvännäköisten kaavojen puutteesta. Ota silmä käteen ja käy lehtihyllylle...

Suunnittelen kovasti jo tekeväni harjoituskappaleen yhden juhlamekon yläosasta, josko siitä saisi viriteltyä jotain kivaa itselle. Tässä kun on yhdet pikkujoulut tulossa, ja se iänikuinen mulla-ei-oo-mitään-päällepantavaa -narina on jälleen jostain kumman syystä alkanut täällä. En ole tosin paikallistanut sen lähdettä vielä, mutta eiköhän se jostain löydy. Sitten se pitäisi vielä vaientaa. Mitähän käyttäisi vaiennuskonstina? Uusia kenkiä? Älkää antako kenkäfriikin edes ajatella moista...

P.S. Se pipo tuli muuten valmiiksi ja pääsi heti käyttöön. Oikein positiivista, ensimmäinen kunnollinen pipontekele ilmoisna ikinä.