Korsettiprojekti edistyy. Pitäisiköhän muuten luoda sille ihan oma kategoriansa, kun se nyt jonkin verran kuitenkin eroaa ihan perusompelujutuista? Ehkä teen niin.

Sain suurennettua tekemäni pienoiskaavat. Oma hommansa siinäkin, mutta nyt on valmista. Seuraava vaihe on se, että joko mittailen niitä ja teen vielä muutoksia, tai sitten otan riskin ja palan lakanaa ja sakset sekä teen kokeiluversion.

Kaveri tai vaihtoehtoisesti sovitusnukke olisi tässä vaiheessa kova sana, mutta täytyy nyt kokeilla pärjätä omin avuin. Kai sitä saa katsottua itsekin että onko yhtään sinne päin vai meneekö täysin pöpelikköön. Hiukkasen kyllä huolestuttaa kun vertailen korsetin yläosaa ja rintavarustustani toisiinsa. Tuntuu että ne eivät korreloi keskenään, mutta kai sen näkee sitten kun ompelee. Jos huomenna tai ylihuomenna saisi niin paljon aikaan. Sitä ennen pitäisi kuitenkin piirtää kaavat uudelleen, että on sitten alkuperäiset tallella kun kuitenkin joutuu jotain korjailemaan...

Voi kyllä olla ettei huomenna tapahdu mitään. Luennot loppuvat vasta 17.00 ja bussivuorojen loistokkaasta ajoituksesta johtuen olen kotosalla vasta lähempänä kuutta.

No juu. Sellaista tällä kertaa. Pidän peukkuja itselleni että saisin aikaan muutakin kuin mahtavan katastrofin.