Huomenna pitäisi mennä yhteen tenttiin. Lukemisen kanssa on vähän niin ja näin, koska kyseinen kurssi edellyttää joko järjettömän hyvää muistia tai sitten kykyä sisäistää erinäisiä koodeja ja niiden toimintoja kertanäkemältä. Minulla on miehen mukaan järjetön muisti, joten luotetaan siihen sitten. No ei vainkaan, mutta paha siihen tenttiin on lukeakaan. Hiukan olen silti yrittänyt, ja turhautunut. Turhautumista puran, kuten minulle tyypillistä, näpertämällä. Esittelyssä siis stressinpurkajia:

206562723.jpg
Kesähamonen, samaa sinistä puuvillaa kuin aiemmin esitelty pyjama. T-paita on ihan yksinkertaista mallia ja melko tyköistuva, oli käänteitä vailla vielä perjantaina, mutta tein sen sitten loppuun jossain vaiheessa. "Aito" eli puetaan kuten 1:1-paita, ei nappeja eikä halkioita. Hameessa kuminauhavyötärö.

206562729.jpg206562725.jpg
Viininpunainen "vekkihame", tavan puuvillaa sekin. Hame on ollut valmiina ties miten kauan, mutta vasta nyt sille löytyi kuvauspaikka. Farkkutakki on valmistakki, tullut jonkin nuken mukana. T-paita sama kuin yllä. Kengät näpersin eilen kun ahdisti tuo tuleva tentti.

206562720.jpg

206562716.jpg
Kengät ovat yksinkertaiset nyörisandaalit. Nyörinä on 2mm satiininauha. Pohjat ovat softis-levyä, "välirunkona" on paperia ja ohutta metallilevyä pitämässä kenkää muodossa, sisäpohja on mustaa puuvillakangasta.

Kuvat ovat taas niin valoisia. On se sitten kiva tämä talviaika. Onneksi on olemassa kuvankäsittelyohjelmia joilla niitä saa hiukan valaistua.