Yritin jo viime viikolla kuvailla yhtä valmiiksi saatua mekkoa, mutta eihän siitä mitään tullut kun oli niin pimeää. Tänään sitten selvisin jo aamupäivästä pois koululta, oli vain yksi vaivainen tentti ohjelmassa. Kävin hortoilemassa kaupungilla vesisateessa, ja kotiin tultuani räpsin vähän kuvia.

Tämä on nyt se useampaan kertaan mainittu violetti satiinimekko, jonka kanssa on tullut tuskailtua enemmän kuin tarvitsisi:
205095401.jpg
Materiaali on jossain aikaisemmassa postauksessa esitelty itse värjätty satiini. Malliltaan mekko on hyvin yksinkertainen: tyköistuva yläosa ja A-linjaisesti levenevä helma. Helma tosin näyttää kuvissa vähän hassulta, mutta nyt on jo liian pimeää uusien kuvien ottamiseen. Kesti hetken että sain siirrettyä ne koneelle, tämän USB-portit päättävät vuorotellen olla tunnistamatta kameraa - enkähän minä sitä heti muistanut...

205095398.jpg
Kaulassa lasihelmikaulakoru. Nukke ei ole ihan tyypillisen Barbien näköinen, tämäkin on Fashion Fever -sarjaa.

205095405.jpg
Pitkähkö helma aaltoilee kauniisti ja sävy sävyyn sopivat kengät täydentävät asua. Helma on muuten päärmätty käsin, sen saa tehtyä hyvinkin huomaamattomasti.

Huomenna on pakko aloittaa lukeminen seuraavaan tenttiin, mutta tänään voisin vaikka hieman näprätä. Ostin pikku palan nahkaa muistuttavaa mutta joustavaa ties-mitä, ja siitä pitäisi syntyä jotain räyhäkkää vaatetta - tosin hetkinen saattaa kulua kuvien ilmestymiseen...